söndag 6 mars 2016

Poulet créme fraiche

Vansinnigt enkelt, ganska snabblagad rätt och enkel.

Köp en grillad kyckling och plocka ur köttet i mindre delar. Var noga så inga fina ben kommer med

Blanda créme fraiche med senap och kryddor.

Häll lite i botten av en Ipinumform och fyll på med ett lager kycklingkött.

Riv 2-3 dl ost och strö hälften över köttet.

Häll hälften av "smeten" över första lagret och gör ett nytt och sista lager

Grädda 180° i ca 20 minuter

Koka under tiden ris

Servera och njut

Mängder

  • Köttet från en grillad hel kyckling
  • 4 dl créme fraiche
  • 4 msk chilisås
  • 2 tsk ljus fransk senap
  • 2 tsk dragon
  • 1 tsk fransk salladskrydda
  • 1 tsk franska örter
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 2-3 dl riven ost alternativt färdig gratängost

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar