Vansinnigt enkelt, ganska snabblagad rätt och enkel.
Köp en grillad kyckling och plocka ur köttet i mindre delar. Var noga så inga fina ben kommer med
Blanda créme fraiche med senap och kryddor.
Häll lite i botten av en Ipinumform och fyll på med ett lager kycklingkött.
Riv 2-3 dl ost och strö hälften över köttet.
Häll hälften av "smeten" över första lagret och gör ett nytt och sista lager
Grädda 180° i ca 20 minuter
Koka under tiden ris
Servera och njut
Mängder
- Köttet från en grillad hel kyckling
- 4 dl créme fraiche
- 4 msk chilisås
- 2 tsk ljus fransk senap
- 2 tsk dragon
- 1 tsk fransk salladskrydda
- 1 tsk franska örter
- 2 krm salt
- 1 krm nymald svartpeppar
- 2-3 dl riven ost alternativt färdig gratängost
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar