Börja med att bre dijonsenap på 2/3-delar. Krydda med persilja, peppar och salt.
Här har jag stekt hackad gul lök och lägger på ett tunnt lager innan en skiva med edamer och en röd paprikastrimla avslutar fyllningen
Rulla så ihop och bind med steksnöre. Jag tycker personligen att snöre är lättare än tandpetare.
Vänd rulladerna i vetemjöl och bryn dem innan de läggs i ugnsform, som ska täcka rulladerna
Häll på oxbuljong så rulladerna täcks. lägg gärna i några lagerblad också. Vill man ha lite viltsmak kan man lägga i lite enbär också ;-)
200 ° C i 1 timma och glöm inte att vända dem var 20 minut så de inte bränns.
Efteråt kan man hälla på grädde och får efter silning en underbar sås. Vanligtvis behövs ingen extra kryddning, men smaken är som ....
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar