Allt om mat
tisdag 30 april 2024
Vit sparris med hollandaisesås
›
Vårens höjdpunkt är ju att få tag i färsk vit sparris och äta dem med något gott i glaset. Börja att sätta osaltat eller normalsaltat smör...
söndag 28 april 2024
Kålpudding
›
Kålpudding och kåldolmar minns alla från skolan och hemmet, och jag tror de flesta kan intyga att hemmets var alltid godare. I kåldolmar o...
söndag 26 november 2023
Svingod glaze på julmust och apelsinjuice
›
Enkel och fantastiskt enkel glaze, att ha på fläskkött. T ex lågtempad fläskytterfilé som trancherats och därpå grilljerats 225° 10-12 min...
fredag 22 september 2023
Frasigt valnötsbröd bakat i gryta
›
Enkelt bröd med kalljäsning över natten Väg upp mjöl, vatten och jäst. Torr jäst Sikta ner mjölet i bunke eller maskinskål. Blanda ner torr...
tisdag 19 september 2023
Crunchy grytbröd på 4 tim
›
Enkelt bröd som inte kan misslyckas. Sikta mjölet i en stor bunke eller mixerskål. Blanda i torrjäst, socker o salt. Därefter ljummet vatt...
fredag 7 juli 2023
Airfryerbakat Foccaciabröd
›
När man bara vill ha lagom stort bröd så är airfryern väldigt smidig att använda. För att få det där härligt elastiska brödet så bör man k...
onsdag 5 juli 2023
Rabarberknäckig kaka med vaniljsås och fruktsås
›
En riktigt smarrig dessert där fruktsåsen i bottenspegeln ger en extra smaksensation och det knäckiga täcket med både mandel och rostade p...
›
Startsida
Visa webbversion